30/12/11

Prezi

En una de les sessions de TIC, hem treballat una nova eina que s'anomena Prezi. 

Prezi és una apilació de presentación online, i una eina narrativa, que utilitza un sol llenç en comptes de diapostives tradicionals i separadas. Els textos, las imatges, i vídeos, están organitzats de manera ordenada. Dins del programan trobem diferents utilitats que et permet que totes les presentacions s’adaptin al gust de tothom. 


Les característiques principals d’aquesta eina són les següents:
  1. -          Creació de textos instantanis.
  2. -          Plantillas predeterminades
  3. -          Pots insertar arxius multimèdia, com ara imatges, vídeos, etc.
  4. -          Tens la possibilitat de convidar a altres usuaris en la teva presetnació.
  5. -          Canvi de zooms delicats, nets i dinàmics.
  6. -          Distribució I ocupació infinita dels objectes multimèdia.


Aquí trobem un exemple de presentació amb Prezi ( sobre els blocs) on podem veure com està organitzat, i les característiques que he esmentat anteriorment. 


Personalment penso que és una eina molt interessant en molts sentits ja que el fet que permeti que sigui una presentació compartida pel número d'usuaris que volguem, ens permet crear presentacions en grup on tothom pot aportar diferents aspectes sense la necessitat d'estar físicament junts en el mateix lloc per poder fer-la. Per altra banda, el fet de tenir plantilles determinades, que s'adequen als teus gustos o a la temàtica que treballis, et permet tenir una varietat molt àmplia de presentacions diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada