31/10/11

Les pissarres digitals

El dimecres dia 26 d'Octubre, a classe, vam fer una primera ullada a les pissarres digitals. Era un tema que ens interessava a tots i totes, de cara a quan siguem futurs mestres, ja que a les escoles, cada vegada tenen més protagonisme.
L'altre dia, parlant amb una antiga mestre que havia tingut a primària, xerràvem sobre la formació dels mestres, i m'explicava que a l'escola van molt enderrerits amb les noves tecnologies. Tenen una pissarra digital que no saben utilitzar, i que ara per ara es té molt en compte, a la gent que domina sobre aquest tema.
A la sessió del passat dimecres, primer de tot ens van explicar com funionava la pissarra digital, vam fer referència a les pissarres interactives, com estava conectada, els usos que es fan, i seguidament vam mirar el programa del Smart notebook, i per grups ens vam posar a treballar per fer proves i descobrir per nosaltres mateixos la pissara digital. No va donar gaire temps per fer moltes coses, però tots vam tenir una bona experiència, i vam sortir amb ganes de seguir treballant i de descobrir més coses sobre les pissares digitals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada